За нас

Бутик за цветя "Флоарте" отваря врати през 2017 г., като зад идеята стои една дама, която има за цел да предизвика себе си! После установява, че това предизвикателство я обвързва с мисия, а именно да направи живота ни по-цветен, красив и естетичен. Флористиката е изкуство, което ние владеем и провокираме талантите си постоянно.
Доверието Ви е единствената награда, която ни кара да се чувстваме удовлетворени и горди.

Освен творчеството и оригиналността, друга важна и незаменима част е, че държим на качеството. За да можете Вие, прибирайки се вкъщи да се радвате възможно най-дълго на вашите цветя. Мнението и желанието на клиента е наш приоритет. Цветята са един от най-лесните начини, за да усмихнете някой, за да го изненадате и за да украсите любовта. 

Обожаваме предизвикателствата и се стараем да сме адекватни и креативни за всяка ваша идея. Опитът показва, че перфектните резултати се получават благодарение само и единствено на огромното ни желание да ви видим усмихнати и щастливи. Цветята са повод за радост, уважение, любов, признателност, съпричастност, запознанство, изненада и много други щастливи моменти. Те носят цветовете на живота.
Учим се постоянно и следим за световните тенденции, за да можем да бъдем Вашите предпочитани флористи.

На вашето внимание са следните услуги:
Изработка и доставка на букети, аранжировки, кошници, кутии и много други видове съдове за аранжиране.
Украса и декорация за събития и тематични поводи.
Офис абонаменти.
Цялостна украса за сватба.
Църковна и траурна флористика.